Pojišťovací makléřství INPOL - Pojištění majetku a osob

Zabezpečte své podnikání pojištěním podnikatelských rizik

Chcete mít jistotu, že pro vás budou pojistné smlouvy skutečně fungující ochranou? Nabízíme komplexní služby v oblasti přípravy, uzavírání a správy pojistných smluv. Zastupujeme své klienty při likvidacích pojistných událostí. Specializujeme se na podnikatelská rizika a pojištění právnických osob.

  • Na Hradbách 495/4
  • Ostrava - Moravská Ostrava
  • 702 00
  • mapa

Kontaktní osoby

Hodnocení

*
*
*
*
*
0 hodnocení
Ohodnotit

Více informací

Najdeme pro vás nejlepší způsob pojištění

Hledáte spolehlivé informace, jak se pojistit?Jsme tuzemským specialistou v oblasti pojištění průmyslových a podnikatelských rizik. Naši společnost jsme založili roku 1994. Od té doby poskytujeme svým zákazníkům profesionální služby v oblasti pojišťovacího poradenství. Spolupracujeme se širokým spektrem pojišťoven v ČR. Vycházíme vždy z aktuální nabídky pojišťovacích produktů. Díky tomu můžeme provést srovnání a našim klientům nabídnout nejvýhodnější řešení s ohledem na jejich potřeby a požadavky. Najdete nás v několika pobočkách po celé ČR. Navštivte nás v Praze, Českém Krumlově, Plzni, Nymburku, Olomouci, Pardubicích a Ostravě.

Naše služby v současné době využívá mnoho zákazníků z oblasti průmyslu a obchodu. Najdete mezi nimi významné společnosti věnující se energetice, stavebnictví, lehkému průmyslu, dopravě či službám. Řešení pojištění majetku také vytváříme pro kraje, obce, města či městské části. Máme implementován systém řízení kvality dle normy ISO 9001-2000 a v roce 2017 dle normy ISO 9001 - 2015.

Zajistíme pojištění podnikatelských rizik, majetku i osob

Jádrem naší činnosti je poradenství ve všech oblastech pojišťovnictví. Pro každého klienta vytváříme vlastní pojistný program s ohledem na jeho specifické potřeby. Tím dosáhne minimalizace následků potenciálních rizik. Nabízíme pojištění majetku, osob i pojištění odpovědnosti. Specializujeme se na pojištění podnikatelských rizik – prohlédněte si naši nabídku v kategorii ostatní pojištění. Pro své zákazníky vypracujeme podklady, které nabízíme jednotlivým pojišťovnám. Nabídky pojišťoven následně posoudíme a klientovi předložíme ty, které jsou pro něj nejvýhodnější. Provádíme rovněž správu pojištění a také klienty zastupujeme při projednávání pojistných událostí.

 

Napište nám

Povinná pole

Vyplněním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů za účelem zodpovězení mého dotazu.